Over Broekhuis

Broekhuis is gespecialiseerd op verschillende vlakken. Naast het bestrijden en het weren van ongedierte biedt Broekhuis ook (bouwkundige) servicediensten aan. In de volgende alinea's leest u meer over de verschillende diensten die Broekhuis u kan bieden. Mocht u na het lezen nog vragen hebben over de verschillende diensten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ongediertebestrijding

Voor ongediertebestrijding zijn er een aantal zaken waar Broekhuis u mee kan helpen. Naast het bestrijden en weren van ongedierte kunt u ook denken aan andere belangrijke zaken in het voorkomen van ongdierte, zoals bedrijfshygiene en houtverduurzaming. Het bestrijden en weren van ongedierte gebeurd bij Broekhuis altijd op professionele wijze en Broekhuis is ook gecertificeerd volgens verschillende keurmerken. Bedrijfshygiene is voor elk bedrijf van belang, niet alleen voor uw onderneming maar ook voor uw medewerkers. Daarnaast helpt goede bedrijfshygiene mee aan het voorkomen van ongedierte. Houtverduurzaming wordt gebruikt om uw hout beter bestand te maken tegen klimaat en weersomstandigheden. Tevens zal door verduurzaming u uw hout minder snel te hoeven vervangen en zal ook minder snel worden aangetast door ongedierte.

Wering

Broekhuis maakt een huis of bedrijfspand "muisdicht" en zorgt er met allerlei bouwkundige voorzieningen voor, dat knaagdieren zich niet verder kunnen verspreiden. Deze geweldige klimmers en alleseters kunnen ziektekiemen verspreiden en veel knaagschade veroorzaken, door middel van bouwkundige maatregelen kunnen wij deze tot een maximale terug brengen. ook voor vogels zijn er vele mogelijkheden. Maar de meeste vogels zijn bij wet beschermd, maar dat betekent niet dat er geen maatregelen mogelijk zijn om overlast te verhinderen. Denk hierbij aan pinnen op vensterbanken of de openingen met netten vogel dicht maken. Broekhuis heeft veel ervaring met vogelwering, met name als het gaat om mussen en duiven. Met de even vindingrijke als praktische hulpmiddelen worden vogels, knaagdieren en ook insecten effectief geweerd. Ongedierte kan fysieke schade aanrichten aan de producten, gebouwen en aan de mens. Ongedierte kan imagoschade opleveren voor bedrijven doordat ongedierte negatief werkt op het gevoel van welbevinden van bijvoorbeeld consumenten, (hotel) gasten, zorginstellingen,kantoorpersoneel en van agrariƫrs. Preventie is zorgen dat het ongedierte 100% beheersbaar is en blijft. Vraag naar de mogelijkheden voor u situatie.