Welkom bij broekhuis ongediertebestrijding
Welkom bij Broekhuis Ongediertebestrijding.

Broekhuis Ongediertebestrijding, gevestigd in Hattem, is een professioneel ongediertebestrijdingbedrijf dat u helpt met het voorkomen en waar nodig het bestrijden van ongedierte. Wij zijn EVM gecertificeerd. Dit alles is uw waarborg, voor een deskundige en professionele oplossing van al uw ongedierte.

Het voorkomen en het gericht bestrijden van ongedierte is in het belang van u en uw omgeving. Door hieraan aandacht te besteden beschermt u uw goede naam en bedrijfsresultaat.

Ongedierte is er in alle soorten en maten, het kan door de een gezien worden als overlast terwijl een ander het niet storend vindt. De bestrijding van elk ongedierte afzonderlijk heeft een eigen aanpak nodig, sommige overlast gevende dieren die bestempeld worden als ongedierte mogen alleen geweerd worden en niet bestreden.

Maatwerk tegen concurrerende prijzen.
Omdat elke situatie anders is, komen wij vrijblijvend bij u kijken wat voor u de beste oplossing is. Daarbij streven wij het allerhoogste niveau van service en resultaat na en werken tegen concurrerende prijzen!

24 uur service voor bedrijven, instellingen en particulieren.
Indien u overlast ondervindt van ongedierte dan kunnen wij zo nodig binnen 24 uur ter plaatse zijn. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Zowel de zakelijke als particuliere klant zijn welkom bij ons.

Broekhuis Ongediertebestrijding is ook graag uw partner in professionele ongediertebestrijding!

Diensten


Lees hier meer over de diensten die Broekhuis ongediertebestrijding voor u kan leveren.


Meer over de diensten

Contact